Cinnamon panel has gone weird [SOLVED]

The place to post if you need help or advice

Moderators: ChrisThornett, LXF moderators

Cinnamon panel has gone weird [SOLVED]

Postby heiowge » Mon Dec 03, 2012 10:10 am

Last session I did an update and changed the theme. That's it. Oh, and checked Google+, but I don't think that could cause this:

Image

As you can see, the left side of my panel is fine, but the right hand side has resized all my icons and made some disappear off the screen!

Any ideas / help?

Ta

Oh, and I tried changing the theme back. No change. I also tried rebooting.
Last edited by heiowge on Mon Dec 03, 2012 9:06 pm, edited 1 time in total.
i5 4440 3.1Ghz, Asus H87M-E motherboard, 8GB DDR3, 2GB DDR5 nVidia card, 2x500GB Seagate hd, Coolermaster 750W PSU running Mint 16 MATE and Win7

eeepc 1015PX, 1.66 Ghz Intel atom processor, 2 GB DDR3, 320 GB hd, Mint 14 MATE. Fan needs fixing.
User avatar
heiowge
LXF regular
 
Posts: 1905
Joined: Wed Feb 27, 2008 8:21 pm
Location: Cheshire, UK

Postby bobthebob1234 » Mon Dec 03, 2012 1:28 pm

Sorry, just want to say
WHERE DID YOU GET YOUR WALLPAPER!!!? I WANT IT!

also have no idea what is wrong with your icons?
Change icon theme then change back?
For certain you have to be lost to find the places that can't be found. Elseways, everyone would know where it was
User avatar
bobthebob1234
LXF regular
 
Posts: 1373
Joined: Thu Jan 03, 2008 9:38 pm
Location: A hole in a field

Postby heiowge » Mon Dec 03, 2012 2:18 pm

I downloaded a wallpaper for "Dumb ways to die", but it didn't have the psycho killer (bottom right).

Screenshot + original wallpaper + GIMP = Win.

I'll post a link to it as full size as I can when I'm next on that PC (I'm on windows box atm). :(
i5 4440 3.1Ghz, Asus H87M-E motherboard, 8GB DDR3, 2GB DDR5 nVidia card, 2x500GB Seagate hd, Coolermaster 750W PSU running Mint 16 MATE and Win7

eeepc 1015PX, 1.66 Ghz Intel atom processor, 2 GB DDR3, 320 GB hd, Mint 14 MATE. Fan needs fixing.
User avatar
heiowge
LXF regular
 
Posts: 1905
Joined: Wed Feb 27, 2008 8:21 pm
Location: Cheshire, UK

Postby heiowge » Mon Dec 03, 2012 7:39 pm

i5 4440 3.1Ghz, Asus H87M-E motherboard, 8GB DDR3, 2GB DDR5 nVidia card, 2x500GB Seagate hd, Coolermaster 750W PSU running Mint 16 MATE and Win7

eeepc 1015PX, 1.66 Ghz Intel atom processor, 2 GB DDR3, 320 GB hd, Mint 14 MATE. Fan needs fixing.
User avatar
heiowge
LXF regular
 
Posts: 1905
Joined: Wed Feb 27, 2008 8:21 pm
Location: Cheshire, UK

Postby heiowge » Mon Dec 03, 2012 9:02 pm

http://postimage.org/image/pyqyh1xp1/

Looks like it's a known bug in Cinnamon...
i5 4440 3.1Ghz, Asus H87M-E motherboard, 8GB DDR3, 2GB DDR5 nVidia card, 2x500GB Seagate hd, Coolermaster 750W PSU running Mint 16 MATE and Win7

eeepc 1015PX, 1.66 Ghz Intel atom processor, 2 GB DDR3, 320 GB hd, Mint 14 MATE. Fan needs fixing.
User avatar
heiowge
LXF regular
 
Posts: 1905
Joined: Wed Feb 27, 2008 8:21 pm
Location: Cheshire, UK

Postby heiowge » Mon Dec 03, 2012 9:07 pm

There was a fix included in the post. In case anyone else has this issue, I did this:

Go to Cinnamon Settings > Panel
Check the boxes:
"Use customized panel size (otherwise it's defined by the theme)" and
"Allow Cinnamon to scale panel text and icons according to the panel heights"
i5 4440 3.1Ghz, Asus H87M-E motherboard, 8GB DDR3, 2GB DDR5 nVidia card, 2x500GB Seagate hd, Coolermaster 750W PSU running Mint 16 MATE and Win7

eeepc 1015PX, 1.66 Ghz Intel atom processor, 2 GB DDR3, 320 GB hd, Mint 14 MATE. Fan needs fixing.
User avatar
heiowge
LXF regular
 
Posts: 1905
Joined: Wed Feb 27, 2008 8:21 pm
Location: Cheshire, UK


Return to Help!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests