Linux Format forums Forum Index Linux Format forums
Help, discussion, magazine feedback and more
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SOLVED: Forum "Quote" and "Reply" butto

 
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> This Website
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ajgreeny
LXF regular


Joined: Wed May 10, 2006 9:18 pm
Posts: 452
Location: Oxfordshire.

PostPosted: Thu Sep 23, 2010 4:10 pm    Post subject: SOLVED: Forum "Quote" and "Reply" butto Reply with quote

I have been trying today and yesterday to reply to, and in some cases quote previous posts in an answer to questions and comments made in threads, but both the "quote" and "reply" buttons simply send me to the forum's main start page, so at the moment I can not reply to anything.

Is this a local problem of my firefox setup, or system in general, that could have suddenly appeared, or is it something wrong with the forum itself? Can anyone else get to reply pages or are you able to quote previous posts in answers.
_________________
Xubuntu 12.04 user, and loving it!


Last edited by ajgreeny on Thu Sep 23, 2010 8:21 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
MartyBartfast
LXF regular


Joined: Mon Aug 22, 2005 8:25 am
Posts: 814
Location: Hants, UK

PostPosted: Thu Sep 23, 2010 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Both work OK for me (Firefox on Win Xp at work).
_________________
I have been touched by his noodly appendage.
Back to top
View user's profile Send private message
ajgreeny
LXF regular


Joined: Wed May 10, 2006 9:18 pm
Posts: 452
Location: Oxfordshire.

PostPosted: Thu Sep 23, 2010 8:21 pm    Post subject: Reply with quote

Well, I have made no changes at all and in the last two hours everything has started to work properly again. I have not rebooted or done anything other than disappear from the machine to have dinner and here I am back again, started up Firefox and all is well this time.

I can only assume it is one of those silly but annoying blips which can occur from time to time with no apparent cause, nor any apparent solution; it has simply gone away!
_________________
Xubuntu 12.04 user, and loving it!
Back to top
View user's profile Send private message
wyliecoyoteuk
LXF regular


Joined: Sun Apr 10, 2005 11:41 pm
Posts: 3446
Location: Birmingham, UK

PostPosted: Thu Sep 23, 2010 9:49 pm    Post subject: Reply with quote

could be a DNS issue
_________________
The sig between the asterisks is so cool that only REALLY COOL people can even see it!

*************** ************
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: View next topic  
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> This Website All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Linux Format forums topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Copyright 2011 Future Publishing, all rights reserved.


Web hosting by UKFast